onsdag 13 oktober 2010

Where do I work again?

De två senaste dagarna har jag inte jobbat i Yacht Club eftersom restaurangen har varit stängd. Hotellet är fullt av conventions och de har alla varit på olika banketter och grejs så ingen skulle ha ätit i restaurangen. Det betydde att vi alla har varit transferred till andra ställen. I förrgår var det Hotel New York som gällde. Bankett för Ernst & Young med 2700 gäster. Absolut ingenting att göra mellan kl 16 och 23. Efter det hade vi nog tillräckligt med jobb ända till kl 2 då vi äntligen fick sluta. Igår var det en annan bankett på Newport Bay Club. Cocktail och middag för Phox, 500 pers. Absolut ingenting att göra där heller, men denna gång vägrade vi att stanna längre än till midnatt. Kruxet med denna tillställning var ju temat, Hawaii. Det var nog den mest horribla outfit jag nånsin har tvingats jobba i. De tyckte att det var en bra idé att ge oss männens skjortor från Blue Lagoon (ni som inte minns hur de ser ut kan ju ta en titt i mitt Disneylandalbum på Facebook) och sen slänga en plastig lei runt halsen på oss allihopa. Skjortorna var ju gigantiska på alla flickor, jag lyckades nappa åt mig en i storlek 2 men den var ju ändå ett tält. Voi herrejess säger jag bara. Men vi fick se lite Hawaiidans så det var okej.

Idag är det en normal dag som gäller, men imorgon är vi privatiserade vilket i princip betyder bankett igen. Middag för 160 personer. Med 3 dagar bankett av 5 jobbdagar börjar man lite undra var man riktigt jobbar...

4 kommentarer:

  1. Halloij!
    Det är väl ingeting att klaga på om man får lön utan att göra nånting! Visserligen uteblir väl tippen också så det är ju lite negativt. Är det inte roligt att få pröva på lite olika ställen då?? Maskerad brukar du ju gilla och tänk att få göra det på arbetstid!!!! WOW!!!

    pappa

    SvaraRadera
  2. Nej inte skadar det ju att få betalt för att göra ingenting men man blir ju så uttråkad... Och maskerad är ju nog kul men det här var ju inte maskerad. Det var bara fula arbetskläder.

    Och så en sak till. Kan du sluta med de där medelåldersfråge- och utropstecknen?????? :D

    SvaraRadera
  3. okejjagskaslutaanvändabådeutropsteckenfrågeteckenochpunkterochkommateckenocksåomdutyckerdetblirbättresåhälsarpappa

    SvaraRadera
  4. Det sa jag ju inte. Vi har bara diskuterat fenomenet medelåldersutrops- och frågetecken på Facebook... :P

    SvaraRadera